Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J53a44n 51H49a33v77l96i66n28a

22. 1. 2014 13:14

pisete, ze jste dlouholeta zastupitelka.....a stale tak naivni?? Mate vubec potuchy, jak se u nas stavi za statni penize?? Kdyby se to totiz opravdu vysetrilo, tak muze jit CSSD setsakra rychle ke dnu a do teplaku a kolegove s TOPODS s nima....tohle neni o Eurovii, tohle je o zlodejich sedicich v parlamentu a na MD a RSD.....Eurovia je z obliga, nekdo ji musel podepisovat stavebni deniky, ze?

0 0
možnosti

Ticho po pěšině je ze zcela prozaického důvodu.

Své dlouhé prsty ve sprasené dálnici D 47 má totiž současný předseda vlády.

Společnost Eurovia právně zastupuje ve sporu se státem právnik Radek Pokorný.

Kupodivu je to Sobotkův spolužák a jeho dlouholetý blízký spolupracovník.

Přátelství mužů, z nichž jeden to dotáhl mezi advokátní, druhý pak mezi politickou elitu, trvá více než 20 let. Oba putovali do ‚velké Prahy‘ z jihu Moravy. Pokorný dokonce v médiích několikrát vzpomínal na skromné poměry, ze kterých pochází. Vyrůstal na osamocené hájovně, kterou spravoval jeho otec živící se jako polesný. Se Sobotkou se poprvé potkávají na bučovickém gymnáziu.

Později dostal práci v advokátní kanceláři Pavla Rychetského a na začátku 90. let vstoupil do ČSSD. „Záhy po získání advokátního oprávnění si Pokorný založil vlastní kancelář. V ní zanedlouho přivítal právě Sobotku jako začínajícího právníka ve zřejmě jediné profesi mimo sněmovnu. V jeho seznamu klientů je například ČSOB v sérii sporů ohledně bývalé IPB. „Zkušenosti s tím, jak se pohybovat mezi vlivnými byznysmeny, získal Pokorný také prací pro ČEZ. S bývalým dlouholetým šéfem ČEZu Martinem Romanem jej pojí opět studium ve společném ročníku – tentokrát na pražské právnické fakultě. Dodnes Pokorného firma dohlíží po právní stránce na tendr dostavby Temelína za 200–300 miliard korun. A aby byl výčet úplný ,zastupoval také Bakalu v době ,když mu Sobotka podaroval OKD. Nuže to je důvod proč už asi navždy budou obyvatele Ostravy mít místo dalnice tankodrom. Aneb jak je důležité míti svého Dalíka ...

0 0
možnosti

O46t15o 50L22e95v

22. 1. 2014 13:19

Když jste to tak rozebral něco o Řebíčkovi a jeho působení na MD by nebylo,čí to byl kamarád a pod?

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS