Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Paní místopředsedkyně zemědělského výboru, děkuji za důležitou informaci a očekávám od vás, že se zasadíte všemi prostředky za zákaz této praktiky v Česku v rámci vašich kompetencí

0 0
možnosti

I35v93o 88B60o14u46š41e

24. 11. 2014 22:04

Daleko výrazněji podporujete terorismus, když si natankujete.

3 1
možnosti
Foto

J19a58n 58B40r84u72n22c71k35o

24. 11. 2014 20:43

Děkuji Vám.R^

1 0
možnosti
Foto

1/ I košer porážka je za plného vědomí zvížete-není to jen muslimský halal

2/ po poddřezání krkavice dojde velice rychle ke ztrátě vědomí a předtím po provedení do řezu zvíře netrpí-dostane se do šoku

3/ nevím ale eslyšel jsem o tom, že by se mleté maso vyrábělo z krku a nárůst infekcí E.coli očividně nebyl v muslimské populaci-to byste neopoměla zmínit takže tvrdit, že to má souvislost s halal porážkou je nesmysl.

4/ hala porážka je mnohem nákladnější než klasická porážka / delší čas, přítomnost muslimů..../-zjevně tedy není konkurenceschopná klasickému Evropskému způsobu

5/ při klasické Evropské porážce trpí zvíře cca stejně-omráčení elektřinou taky není bůhví jak humánní a to jak je vedou v zástupech na porážku rovněž ne.

6/ Halal je mnohem humánnější než např klasický způsob porážení kuřat

takto by se dalo napsat mnoho-hala je zcela zástupný problém mnohem větší problém co se týče zvířat je samotný způsob velkochovu, převoz na jatka....

Stačilo napsat hledám jak naplivat na islám

2 9
možnosti
Foto

https://www.youtube.com/watch?v=hL03DI3bFdc   zde si každů může udělat názor jak moc je to bezbolestné. O humanitě nemůže být ani slov. Vyjímka by měla být co nejdřív zrušena.

4 1
možnosti
Foto

Podříznutím se zvířata zabíjela dlouho před evropskou islámskou hrozbou. Možná ty nákazy korelují naopak s tím, jak stát už není schopen plnit ani ty základní hygienické předpisy, které sám vydává. Jednoduše je toho tolik, že provozovatelé klasických jatek už rezignují. Že vedle roste spotřeba halal výrobků, nemusí mít s nárůstem nákazy žádnou souvislost. Spíš to vypadá, že ta náhodná shoda přišla mnohým vhod.

1 1
možnosti

Ja bych se vic bal toho, ze muslimove se v porazkach neomezi jen na zvirata.

10 0
možnosti

Je to zcela v rámci stávající legislativní schizofrenie, kdy se pořádně neví, co má kdy přednost - zda tzv. svoboda vyznání nebo místní zákony, zvyklosti atd. A netýká se to zdaleka jen islámu.

Já s oblibou poukazuji na zjevný rozpor, kdy na jedné straně chce EU mluvit soukromým společnostem do toho, kolik žen mají ve vedoucích funkcích, ale na straně druhé naprosto klidně toleruje katolické církvi ostentativní diskriminaci žen.

Ostatně židovská a islámská obřízka konaná na malých chlapcích je také hodně kontroverzní záležitost.

3 2
možnosti

J69a65r49a 98R22a94n91k

24. 11. 2014 18:28

Nebudete tomu verit, ale i ve svycarskych a kanadskych nemocnici se dlouha leta delala obrizka mimin muzskeho rodu, nesni 60 nici jsou temer vsichni obrezani a nerozumim, co myslel pan Indruch tou "OSTENTATIVNI DISKRIMINACI ZEN KATOLICKOU CIRKVI"....pekna hloupost, a to jsem agnostik a krtena "cs. bratr".

1 0
možnosti

taky ve vietnamských žrádelnách  nevíte co jíte ..kočky ,psy,krysy,hady..!!

oni jsou na to doma zvyklí ..?

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1458x
Již třetí volební období působím jako komunální politička v Jindřichově. V životě jsem zažila něco, co mě změnilo a začala jsem se veřejně angažovat tak, abych byla prospěšná nejen sobě a své rodině, ale také veřejnosti. Jsem poslankyní za Moravskoslezský kraj.

Seznam rubrik