Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Proboha, svátek oběti v muslimských zemích není totéž co halal (nebo košer) porážka!

0 0
možnosti
SF

Paní Havlová, děkuji za vaši práci. Ideální by bylo, kdyby celá výjimka byla zrušena! A islám jako náboženství zakázán. Zatím však prosím, udělejte vše pro to, aby muslimská obec nezískala druhý stupeň registrace, mluvte a apelujte dál. Rozumní lidé vás podpoří! Děkuji!R^

0 0
možnosti
PG

Oni to musejí umět, protože si každoročně připomínají Abraháma a jeho oddanost, když chtěl obětovat svého syna Izáka, a tento svátek se slaví tak, že nejstarší muž v rodině podřízne ovci...takže pro ně je zřejmě lepší, když se to naučí v útlém věku, i když ne každému to vyhovuje...jeden z mnoha důvodů, proč nestojím o islám - raději budu učit děti na jaře barvit vajíčka a zaplétat pomlázky :-P

1 0
možnosti
Foto

B58l73a73n83k96a 26O20t45t94e

15. 1. 2015 14:18

Já bych jim tu vyjímku odebrala bez námitek pokud tady chtějí žít ať jí to co mi a ne aby si vymýšleli všelijaký vyjímky atd.A tohle tzv.učení podřezávání ovce není nic jinýho než učit děti jak podřezávat nás nevěřící uvědomte si to konečně.!!!!!!!!

3 0
možnosti
KM

Pri koser porazce je jasnym prikazem neutrpeni - zabiti je po technicke strance presne definovano (ostrost noze, preteti krkavice jednim rezem = sok a ztrata vedomi, dospelost koseraka).

Muslim hlavu upizla, na videich co jsem videla se zvire mlati v kaluzi pomalu odtekajici krve za vseobecneho prihlizeni klanu a "posloucha' modlitbu. Islam je v tomto stejne odporny, jako v ostatnich svych aspektech.

16 0
možnosti
JT

Váš problém je, že zabití zvířete pokládáte za vraždu. Zabití zvířete vykrvením dělají lidé od pradávna, to není nic islámského.

1 7
možnosti
LS

od pradávna se mnohé změnilo,z jeskyň až do paneláků,co bylo tenkrát normou,dnes už není,nepřežili bychom,zkrátit utrpení živé bytosti,máte s tím problém?

11 0
možnosti
MK

Co je horší? Rituální vražda nebo naše velkochovy?

2 1
možnosti
JT

A kdyz lvi lovi antilopy, tak je nejak omracuji ? Proste prokousnou krk a ona pak chcipne. V cem je halal horsi ? No asi v ty motlitbe.

0 17
možnosti
SB

Jsme lidé a měli bychom žít podle jiných pravidel než lvi. Jsme nadáni větší inteligencí, naše ruka dokáže více než lví tlapy (v tom smyslu, že lev nemá takové prsty a nemohl by uchopit třeba láhev nebo lžíci).

Žádáme pro sebe více práv, než mají zvířata, měli bychom na sebe brát i více povinností. 

Když lev dostane zápal slepého střeva, tak zemře. Když ho dostanete Vy, též si řeknete, že když zemře lev, tak je vlastně v pořádku, že zemřete na stejnou nemoc i Vy? Nebo půjdete k lékaři a požádáte ho o záchranu života?

Určitě půjdete k tomu doktorovi a budete pro sebe žádat právo, které v savaně lev nemá (právo na operaci zachraňující život, právo na to, aby příslušné lékařské zákroky byly provedeny v narkoze, apod.). Máte více práv, měl byste mít také více povinností.

18 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS