Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Milá paní Havlová, vůbec se nedivím, že jste se dostala do politiky. Mimo Vás jsou tam sice další lidé s IQ zmrzlé makrely, ale narozdíl od Vás to dokáží více či méně úspěšně skrývat. To že jsou reportáže z dílny TV Nova (ale i dalších rádoby bulvárů) zkreslené a jednostrané ví dneska i každé malé dítě.

Za domácí úkol Vám dávám zjistit si další informace o této skutečnosti. Zkuste třeba oficiální web Českého svazu ledního hokeje nebo stránky Dukly (Jihlava, abyste nehledala jinde).

Ale prosím napište mi jak jste přišla na to, že byla na Maxe v 7,00 ráno přímo na stadioně připravena ochranka a jak jste přišla na to, že Max nebyl členem jihlavského oddílu až po reportáži, když podle Vás na něj čekala ochranka už před reportáží? A vysvětlete mi to prosím brutálně, abych to pochopil. Díky.

P.S. A když už budete u toho vysvětlování, tak mi taky napiště proč není lídr Vaší strany (Vítek Bártů) v kriminále. To by mě zajímalo ještě více..

1 0
možnosti
RP

Ano, jen člověk, který chce zjistit pravdu, tak čerpá z jednoho zdroje. Navíc je tím zdrojem bulvární TV Nova. No nic, to vypovídá o autorce, jejích mentálních i morálních kvalitách.

Spíš byste se měla takto pohoršovat nad svou prostoduchostí, která je opravdu BRUTÁLNÍ

2 0
možnosti
FP

F47i37l38i28p 56P18e79c72h

19. 2. 2015 22:28

Paní Havlová, když o tom nevíte nic, tak o tom nepište, děkuji.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS