Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

nestěžujte si,ale snažte se, jste u válu

0 0
možnosti
IC

jojo, vláda a její odborní úředníci makají . Hlavně že ten co je v zoufalém střetu zájmu ho vidí jen jinde, u sebe ne, taky maká.

0 1
možnosti
LK

A není spíš logické, že větší počet stanic znamená menší podíl z jednoho spotřebitelského nafto-benzínového koláče který na každou připadne (marže není zisk) ? Nevíte náhodou jakou mají české benzínky průměrnou roční výtoč paliva a jakou třeba v Německu ? No a více benzínek pro řidiče, více komfortu pro řidiče, za komfort se taky platí, ne ? Já kupuju litr naturalu za 33-34 Kč, kupujte taky. Že to na dálnicích v celém světě stojí víc, ví každé chytré dítě. S tímhle toho už moc pro Vévé neulovíte. Ale samozřejmě když budu moci kupovat benzín ještě levněji, budu rád, jenom vím, že zadarmo ani benzínové kuře nehrabe.

1 0
možnosti
Foto

Je to zcela nesrovnatelné. Možná to přeženu, ale hustota pump na D1 mezi Brnem a Prahou, je možná desetinásobná než v Německu.

Když vyjíždíte z Brna, jsou tam těsně za sebou dvě pumpy OMV, jak u bláznů, Prostě firmá OMV koupila nějakého svého konkurenta.

0 0
možnosti
Foto

V pátek v Písku a dnes v Dolním Dvořišti.

Tam jsem tankoval naftu za 31.90 Kč (benzín stál stejně).

0 0
možnosti
Foto

Ale vůbec neselhal trh, milá paní. Jen antimonopolní úřad patrně přijal nějaké tučné paňauze a trh ohnul. Trh by to totiž řešil velmi snadno a bez ouřadu. Malý zájem, malá cena.

Plus se ještě pokuste zjistit, kolik peněz z toho má stát na spotřební dani a máte odpověď na dlani. Je to totiž tak strašně jednoduché: neselhal trh, selhaly všechny socialistické nástroje státu deformovat všechno, na co dosáhne.

14 0
možnosti
Foto

ALE: Spotřební daň j z tuny, vůbec nezávisí na konečné prodejní ceně. Na té závisí pouze DPH a samozřejmě, čím vyšší cena, tím vyšší "výtoč" DPH.

0 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1458x
Již třetí volební období působím jako komunální politička v Jindřichově. V životě jsem zažila něco, co mě změnilo a začala jsem se veřejně angažovat tak, abych byla prospěšná nejen sobě a své rodině, ale také veřejnosti. Jsem poslankyní za Moravskoslezský kraj.

Seznam rubrik