Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J70a39r86a 20R36a59n13k

26. 11. 2015 5:55

Predstavte si, ze v taborech v Turecku, Jordansku a Libanonu preckavaji uz ctvrtou zimu zeny s detmi a stari lide, pochopitelne take rodiny s detmi.

Bojujete proti nasili na zenach? A zaroven byste zakazala zenam a detem utulek na nejakou dobu, nez se "mozna" az to skonci a zpacifikuji Asada nekam do Ruska (viz Janukovyc), kdybyste sledovala vice zahranicni politiku a rozhovory statniku (nemyslim bonmotyRv), ti, kteri prichazi ze zemi, kde se nevalci, meli byt vraceni a nedrzeni nekde bez dokumentu, pro ostatni muze byt prechodne vizum. Treba se pak radi vrati domu, zatim neni do ceho:-(

1 1
možnosti

A zase za to může rusko.Svatá prostoto.

0 1
možnosti

Dientsbier - nejhorší ministr vlády. Pelikán mu ale šlape na paty.

1 1
možnosti

Nějak jste skromně nezmínila,že jste byla zvolena za Okamuru a nyní "bojujete" proti zlým Američanum v Usvitu....to potom vysvětluje ten blábol,co jste tu sepsala....

2 2
možnosti

Nejzbytecnejsi ministr ma rozpory ve vice vecech. A boj proti domacimu nasili je ted opravdu to nejdulezitejsi co 'hybe' nasi spolecnosti. Obecne CSSD fuj.

7 0
možnosti

Paní poslankyně, prosím, jednejte.

0 0
možnosti

Náhodou Dienstbierův recept na odstranění domácího násilí přijetím muslimů a jejich kultury není vůbec špatný.

V muslimsku si na domácí násilí ženy prostě stěžovat nesmějí, protože povinnost trestat své ženy ukládá mužům korán.

A tak bude po problému - žádná si nebude smět stěžovat, neboť stížnost bude trestána ukamenováním. A ve statistickách domácí násilí vůči ženám rázem zmizí.

9 0
možnosti

Vy teď hrajete v politice nějakou hru?

Dienstbier (USA), Okamura (Japonsko)

2 0
možnosti

Dienstbier je Američan, zatímco Okamura je míšenec. V Japonsku i u nás platí ius sanquinis, takže Okamura je z poloviny Čech. Je tedy napůl náš. V USA platí ius sole, takže Dienstbier je celý Američan a tedy není náš ani napůl.

4 0
možnosti

Lhát se nemá, paní Havlová ! :-)

Jiří Dienstbier rozhodně nepozval do ČR 15 tisíc lidí. Dienstbier ve svém vystoupení poukázal na PŘEDCHOZÍ vyjádření Svazu průmyslu a dopravy, podle něhož by podniky nyní daly práci 5000 uprchlíků. Dientbier POTÉ řekl, že by tak celkový počet s rodinnými příslušníky mohl v tuto chvíli činit 7000 až 15 000 lidí.

Za další : ano, J.D. má americké občanství. To se získává AUTOMATICKY narozením na území Spojených států. Uniká mi ale, co jste tím vlastně chtěla říct. Nechcete to nějak rozvést ? :-)

Nu, a za poslední : opravdu jste si vážně, paní Havlová, myslela, že PS bude projednávat (a následně snad dokonce schválí ústavním většinou) Váš návrh na změnu Ústavy ČR, která by znamenala nadřazení křesťanství nad jiným náboženstvím ? Smetli Vás ale natotata, co ?:-) Pokud jste to myslela vážně, tak to je mi Vás skutečně líto. :-)

9 11
možnosti

J19a70r30a 86R78a28n65k

26. 11. 2015 5:50

Madam asi nezna pojem "freedom of religion" a bere za nevedomost slusne penize, takovi lide pak pisi o krestanskych hodnotachRv

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1458x
Již třetí volební období působím jako komunální politička v Jindřichově. V životě jsem zažila něco, co mě změnilo a začala jsem se veřejně angažovat tak, abych byla prospěšná nejen sobě a své rodině, ale také veřejnosti. Jsem poslankyní za Moravskoslezský kraj.

Seznam rubrik